Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cistella: 20 llibres

Llibres infantils

Els Petits és una col·lecció de petits contes per als més menuts. L’Asun Batlle n'és l’autora, tant dels dibuixos com dels textos.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

M

8,50 € 

M'agrada!
Hi ha tantes coses que ens agraden que resulta difícil posar-hi un límit. Per això, quan vaig preguntar a uns quants nens i nenes quines coses els agradaven més, les llistes van ser més llargues que les cartes que escriuen als Reis o al Pare Noel. Hi vaig trobar força coincidències i, d'aquestes, vaig triar les coses que deien més sovint. A M'agrada hi trobareu de tot: jocs, aficions, llaminadures, sentiments i molts esports!

Asun Batlle és l'autora dels dibuixos i del text de M'agrada. Va néixer a Barcelona, és llicenciada en Periodisme i ha dirigit diverses revistes femenines. L'afició pel dibuix la va portar a estudiar a l'Escola Massana i a l'Accademia di Belle Arti Pietro Vannucci, a Perugia (Itàlia). Ha mostrat la seva obra en diverses exposicions. No tinc por! i M'agrada! són els primers contes que publica i també els dos primers títols de la col·lecció Els Petits.

ISBN: 978-84-92607-75-4
40 pàgs. 8 x 10 cm Tapa dura

<< retorn