Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cistella: 20 llibres

Narrativa

La Caja de Laca es una colección de Sd·edicions centrada en la narrativa del siglo XXI.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La llengua dels ocells

21,00 € 

La llengua dels ocells
Guerrer i poeta, el protagonista és tan destre defensant el seu senyor amb la destral com incapaç de trobar les paraules amb què descriure’n el color dels ulls. Condemnats per un jurament, el guardià pèl-roig i el seu príncep ros viatgen per les fredes solituds d’un Nord mític i potser exhaureixen la seva última oportunitat de dir-se tot allò que fins ara han callat. Explicada amb lirisme ferotge, la seva és una història èpica i alhora intimista on la realitat es confon amb les il·lusions, el present amb els records, la gelosia amb la lleialtat i, per sobre de tot, l’amor amb la poesia.

Pere Parramon
(Girona, 1977), doctor en Història de l’Art, professor, crític i curador d’exposicions, després de la novel·la El noi saltador i la reina dels guardians rossos, també a Sd·edicions, amb La llengua dels ocells torna a les obsessions que el caracteritzen com a logòfil —amant de les paraules— i iconòfag —devorador d’imatges—, i a la ficció com a acostament als misteris de l’art.

ISBN: 978-84-122814-6-0
184 pàg. 14 x 18 cm Rústica

<< retorn