Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Les anques de granota

6,95 € 

Les anques de granota
«El consum de les extremitats d’aquests amfibis, allò que en diem anques, ha anat minvant a mesura que ens fèiem més urbanites, a mesura que ens oblidàvem de la temporalitat dels aliments i ens allunyàvem més i més del món rural. En poc més d'un segle han passat de figurar en tots els receptaris importants a ser completament ignorades. Les trobareu, per exemple, a La cuynera catalana (1835), i també hi fan referència Berenguer de Mongat al seu Novísimo cocinero universal (1848) i el mateix Escofier. Sóc de l'opinió que en això de les coses del menjar som molt donats a importar qualsevol novetat i ens costa molt fer valer allò que és nostre i mantenir les tradicions.»

Xesco Bueno és de la collita del 68, generació X, en diuen. Criança de barri, roure català, arrels baturres i d’herència trianera. De ben jovenet salta de cuina en cuina descobrint els sabors de la vida i se’ls empassa tots fins a aterrar a l’escola de Mey Hofmann, on anys més tard farà també de docent. Cuiner de raça i old school, de ment inquieta, curiosa i revoltosa. Estudiant constant, divulgador i provocador de mena. Golafre.
Bibliòfil aficionat i apassionat, col·leccionista de moments, olors i perfums, d’aliments i sabors. Lletraferit. Docent vocacional, gaudeix compartint coneixement, sigui impartint tallers de cuina o conferències, sigui fent classes magistrals o demostracions, fent ràdio o cuinant paraules en llibres i articles. Un cuiner que posa els seus pensaments a la cassola i els ingredients al teclat tot mirant de fer quelcom que finalment es pugui llegir. Autor d’Escuela de arroz, Cuinem a 4 mans i Cuina catalana oblidada, i La cuina dels altres catalans.
El trobareu entre els fogons a la cuina de Ca l’Esteve de Castellbisbal, al Vallès Occidental.

ISBN: 978-84-125316-9-5
24 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

<< retorn