Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Els pèsols

6,95 € 

Els pèsols
«Els pèsols són els petits prínceps del món vegetal. Frescos, eixerits, delicats i tendres. Com més menuts, més agraden, és clar. La seva aparició coincideix amb l’esclat de la primavera, encara que per circumstàncies de la tecnificació, la virtut dels hivernacles i la pressió del compte de resultats, cada any se n’avança una mica més la temporada. Sovint es poden trobar ja a les darreries de l’hivern i fins i tot els grans restaurants n’ofereixen abans de Nadal.»

Òscar Gómez col·labora al suplement Què Fem? del diari La Vanguardia de l'any 2013 al 2019 amb articles sobre gastronomia i restauració. Col·laborador al portal Gastronosfera.com des de l'any 2013, escrivint sobre història gastronòmica, literatura, escapades, receptes i restaurants. Autor del blog decuina.net des de 2007. Col·laborador puntual a la revista Cuina fent reportatges gastronòmics. Ambaixador digital del mercat de la Boqueria durant el 2020 amb motiu del 180è aniversari.
Autor d’Històries de cuina, plats i relats (2018), juntament amb Lluís Rey, llibre guanyador del III premi internacional de literatura gastronòmica Ciutat de Benicarló. Coautor, juntament amb el forner Daniel Jordà, del llibre Love is in the Bread, Panes creativos (2016). També ha participat en els llibres Kitsch Barcelona (Anna Pujadas, 2016) i 365bcn (The Glutton Club, 2013).

ISBN: 978-84-125316-8-8
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

<< retorn