Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Les verdures i hortalisses de Menorca

6,95 € 

Les verdures i hortalisses de Menorca
«La gastronomia de Menorca és el resultat de la seva història i de les cultures que han deixat petjada a l’illa. La cuina pròpia de la Mediterrània occidental es va enriquir amb la influència derivada de la llarga presència dels àrabs i també de les posteriors dominacions angleses i francesa.»

Isabel Moll va néixer a Ciutadella en el si d’una família de pagesos. Va créixer a la Torre Vella, un lloc (finca rural) de la zona de Tramuntana que regentaven els seus pares. Al costat de la seva mare, la Maria, va aprendre a fer la cuina tradicional de l’illa i a treure partit dels aliments del camp. Ha gaudit compartint els plats d’aquesta cuina amb la família i els amics i ara la vol compartir, tambe,́ amb els lectors d’aquesta col·lecció. Per fer-ho, ha comptat amb la col·laboració de la Veva Barba, que és amiga de la família i ciutadellenca d’adopció. L’experiència de la Veva de fer el llibre La carxofa, en aquesta mateixa col·lecció, ha servit per escriure aquestes receptes, que esperem que contribuiran a reivindicar el potencial dels productes de l’hort de Menorca.

ISBN: 978-84-125316-7-1
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

<< retorn