Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La pasta de full

6,95 € 

La pasta de full
«Amb la pasta de full ens passa com amb moltes altres coses de l’àmbit gastronòmic: quan volem parlar-ne i explicar-ne l’origen ens topem amb tot un reguitzell d’explicacions a mitges, dubtes, llegendes i mites que fan molt difícil, per no dir impossible, afirmar d’una manera categòrica que la pasta de full la va inventar tal persona o ens ha arribat de tal lloc o de tal altre.»

Ferran Caldés i Camprubí (Barcelona, 1978) és llicenciat en Història i en Periodisme. Es dedica al periodisme gastronòmic des de fa quinze anys. Ha treballat a les revistes Cocina Viva, Comer y Beber i Cocina Sana y Natural. Actualment és cap de redacció de la revista Cuina.

ISBN: 978-84-125316-6-4
20 pàgs.15 x 20 cm Relligat amb grapes

<< retorn