Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Les llenties

6,95 € 

Les llenties
«Blanques, grogues, vermelles, marrons, amb nom propi com les verdes de Puy, les italianes de l'Umbria o les rosses d’Armuña, la llentia o llentilla (lens culinaris) és una planta de l’extensa família de les lleguminoses o fabàcies (més de 20.000 espècies) que floreix durant els mesos d’estiu. Menjar de mort, menjar de vida, els jueus les cuinaven en moments de dol i els italians en mengen, acompanyades de cotechino, la nit de Sant Silvestre per celebrar l’arribada del nou any. És també el primer plat que ofereixen a les dones africanes que acaben de donar a llum, pel seu valor nutritiu.»

Montse Bertran és llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona; especialitzada en Prehistòria i Història Antiga, va treballar d’arqueòloga un temps. Fa de docent des de 1994. Molt aficionada a la cuina des de ben petita, la seva àvia Júlia va ser la seva primera mestra. Cuinera per l’escola Hofmann i bloguera, és coneguda a les xarxes socials amb el sobrenom de Montse Femcuinetes. Imparteix tallers de cuina catalana medieval.

ISBN: 978-84-125316-5-7
15 x 20 cm / 20 pàgs. Relligat amb grapes

<< retorn