Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La camamilla

6,95 € 

La camamilla
“La camamilla es pot fer servir com a condiment o ingredient en diferents receptes de plats salats i dolços, i també permet elaborar altres begudes com ara cerveses, liquats vegetals i làctics. La Fira ha donat a conèixer, en aquest sentit, una de les darreres innovacions: el caviar de camamilla, que consisteix a separar les petites flors de la resta per mitjà de tamisos de forat molt petit i utilitzar-les directament, perquè es dissolen amb molta facilitat i no molesten a la boca. Així s’evita haver de cuinar amb macerats i aigualir el gust i la recepta.”

Glòria Coll i Jerez va néixer l’any 1983 a Linyola (Pla d’Urgell). Treballa com a professora de secundària en un institut. La seva passió per la cuina ve de lluny: des de petita, ja estava tot el dia entre fogons cuinant per a la família. Li agrada tot el que té a veure amb la cuina, però podríem dir que la rebosteria és el seu punt fort. És l’autora del blog Mrs Anglo’s Cakes.
Eva Macià i Fernández va néixer l’any 1981 a Linyola (Pla d’Urgell). És diplomada en Biblioteconomia i llicenciada en Documentació, àmbits als qualses dedica professionalment. En independitzar-se, als divuit anys, va començar a cuinar i, a poc a poc, va convertir-ho en una gran afició. Des del 2013 comparteix les seves receptes preferides al seu blog Cuinant entre Llibres, i també coordina un club de lectura que marida literatura i gastronomia.
Susanna Mases i Pallarés va néixer l’any 1971 en una masia del poble de Linyola (Pla d’Urgell). De família pagesa, és administrativa de professió. Aficionada a la gastronomia de ben petita, ha participat en diversos tallers i cursos de cuina terapèutica i saludable a Barcelona Cuina Natural, Biospace, Obbio i Terra Veritas. Li encanten l’alimentació natural i les plantes medicinals.

ISBN: 978-84-122814-2-2
24 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

<< retorn