Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Les faves

6,95 € 

Les faves
“Les faves són igualment les protagonistes d’un dels plats més populars i estimats de la nostra gastronomia, les faves a la catalana, conegudes també com a faves ofegades, faves sacsades, faves al tombet, faves cuinades o minestra de faves. I, com no podia ser de cap altra manera, Josep Pla considerava que el català era l’únic poble que havia aconseguit aportar dignitat al cuinat de les faves.”

Jordi Cervera és periodista i responsable d’El Blog de Jordi Cervera —premi Vila de Martorell al millor blog en català, premi Blocs Catalunya al millor blog de cultura i premi Vila de Lloret al millor blog sobre literatura. Acaba de publicar el primer llibre de poemes escrit al voltant del restaurant El Bulli, amb pròleg de Ferran Adrià, i la distopia futurista L’enigma Perucho, un homenatge a l’escriptor i bibliòfil barceloní i al poder dels llibres.

ISBN: 978-84-122814-1-5
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

<< retorn