Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Les gambes

6,95 € 

Les gambes
“Des del punt de vista culinari, les gambes reuneixen dues característiques del marisc que no sempre van juntes: la carn, que fa que puguin ser l’element principal del plat (gambes a la planxa, amb cava, amb allada...); i la capacitat de transferir el seu fort sabor de mar als plats dels quals formen part (paelles, suquets, pollastre amb gambes...)."

Margarita Torrent i Quetglas (Ciutadella de Menorca, 1945) és llicenciada en filosofia i doctora en biologia. S’ha dedicat a la recerca en el camp de la biologia i ha publicat diversos articles científics. Es va iniciar en la cuina casolana a Menorca, amb la seva mare. En traslladar-se a estudiar a Barcelona, la seva afició a la cuina es va refermar i va ampliar horitzons. Aquesta experiència va quedar reflectida en el llibre La cuina de l’estudiant, d'aquesta mateixa editorial que ja s'ha estat objecte d'una reedició.

ISBN: 978-84-122814-0-8
15 x 20 cm / 20 pàgs. Relligat amb grapes

<< retorn