Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El porro

6,95 € 

El porro
“En aquest petit receptari he volgut recollir des de receptes antigues de la cuina catalana com la porrada fins a d’altres ja més modernes i internacionals com la vichyssoise o la quiche de la cuina francesa; també porros amb peix o acompanyant una excel·lent cassoleta de carn dexai... I podríem afegir-hi totes les que vulgueu reformular a partir de les diferents propostes.”

Fina Comas va néixer a Barcelona. És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Néta de pagesos i filla d’uns pares que li van transmetre el gust per la cuina, ens diu: "si no hagués tingut contacte amb el camp i el territori, no podria escriure el que escric". Des d’adolescent recull qualsevol informació que li arriba del món de la cuina i la gastronomia. Aquest interès va motivar que l’octubre del 2011 comencés el seu blog Cuina Cinc, finalista en dues ocasions als premis Blocs Catalunya. Paral·lelament, ha continuat la seva formació amb l'assistència a cursos i jornades a diverses escoles de cuina, com ara l'Escola d'Hostaleria Hofmann de Barcelona.
Divulgadora gastronòmica, escriu articles per a la premsa i, entre altres col·laboracions, ha format part del jurat en la mostra de formatges catalans Lactium. És l'autora dels títols El codony i La pera d'aquesta mateixa col·lecció (2013 i 2017). Recentment, ha col·laborat en una nova edició del llibre Picades, de Ramon Parellada (Rosa dels Vents, 2020).

ISBN: 978-84-121717-8-5
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

<< retorn