Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Estètica-Assaig

Del Wabi-Sabi de Leonard Koren a les fotografies de Cecil Beaton, una col·lecció que va des del concepte estètic a la imatge fotogràfica, sense oblidar l'assaig literari.

Del Wabi-Sabi de Leonard Koren a las fotografías de Cecil Beaton, una colección que va desde el concepto estético a la imagen fotográfica, sin olvidar el ensayo literario.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

L

24,00 € 

L’ofici de vitraller
Traducció de Jordi Bonet

C. W. Whall és un mestre entregat al seu ofici i als seus deixebles que, malgrat avisar el lector que no aprendrà un ofici llegint un llibre, ensenya el camí que ha de prendre qui vulgui esdevenir vitraller i, de passada, moltes altres coses: una concepció del món davant l’amenaça de la industrialització, el gust de l’home que té el goig de treballar de forma manual en allò que estima, i a observar tots aquells detalls que fan aquest art únic.

El traductor Jordi Bonet és químic i vitraller, net, renebot, fill i germà de vitrallers.
Per què aquest manual de vitralls i no un altre? Aquest llibre s'ha escrit amb la intenció d’ensenyar una artesania i una forma de treballar-la. No és un llibre d’un historiador, ni d’un crític d’art, ni d’un aficionat, l'ha escrit algú que es guanyava la vida fent vitralls; un professional. El lector que avanci a través de les pàgines tindrà la sensació d’endinsar-se en un taller, amb els taulells, les eines, els vidres i els dibuixos preparats per treballar i aprendre l’ofici.

ISBN: 978-84-120199-8-8
336 pàgs. 14 x 22 cm Rústica

<< retorn