Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La vedella

6,95 € 

La vedella
“La cuina catalana té grans receptes de vedella: el rostit del diumenge, el fricandó de casa o de la fonda (que molts recordem amb delit), la carn farcida, les mandonguilles, les mandonguilles amb sípia o els estofats en són bons exemples. Avui, el carpaccio i el tàrtar també formen part del receptari de molta gent i figuren a les cartes dels restaurants. Us proposo aquestes 10 receptes de vedella que fem als nostres restaurants.”

Jordi Peris va estudiar al Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia (CETT) de la Universitat de Barcelona. En la seva trajectòria professional ha passat pels fogons de la Torre del Remei, de l'Empordà, del Neri i per les pastisseries del Canal Melià, el Barceló i el Sant Pere del Bosc. Actualment, és copropietari del Bar del Pla i del Pepa Pla.

ISBN: 978-84-949568-5-0
15 x 20 cm 20 pàgs. Relligat amb grapes

<< retorn