Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La sardina

6,95 € 

La sardina
“La sardina fa amics. Normalment, degut a l'estació en què es mengen, les trobareu a prop del mar en 'sardinades típiques', en masies d’interior, en terrats de ciutats i en pobles. Crec que la millor manera de menjar-les és a la brasa, amb llenya i, per a mi, sense all i julivert. Comprareu les sardines amb tripa, ja que, d'aquesta manera, veureu si són fresques o no. Fins i tot fetes a la brasa les hi posareu amb les tripes. Atenció: es mengen amb els dits, que és la manera de no empassar-se cap espina. Josep Pla també deia de posar-hi unes gotetes de vinagre de vi; això ho deixem al gust de cadascú.”

Francesc Monrabà, nascut a Sant Celoni el 1970, aboca en la seva cuina una gran passió pel producte pur heretada dels anys en què va treballar al Racó de Can Fabes d’aquesta mateixa localitat, amb el reconegut xef Santi Santamaria al capdavant. Això, després d’un primer aprenentatge en restaurants com ara l’Azulete (Barcelona), en aquest cas al costat de Jean Luc Figueras. Aquesta filosofia basada en la senzillesa del producte acabat de collir, sense més complicacions, impregna avui la carta del seu restaurant Haddock - La Taverne Canaille de Barcelona. Francesc Monrabà també exerceix de professor al Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia (CETT) de la Universitat de Barcelona i és assessor culinari a Hong Kong.

ISBN: 978-84-949568-8-1
15 x 20 cm 20 pàgs. Relligat amb grapes

<< retorn