Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El salmó II

6,95 € 

El salmó II
“El salmó es pot consumir fresc, fumat i també cru, típic de la gastronomia asiàtica. A la cuina dóna molt de joc, ja que el podem fer de mil maneres diferents i no ens en cansarem mai. Com que té tanta personalitat en el seu gust, accepta bé una salsa de formatge de sabor potent, com ara un rocafort. Al mercat, se’n poden trobar de diferents mides. A mi personalment m’agrada que pesin de 4 a 5 quilos; així n’obtindrem una bona suprema si el volem cuinar sense espines. En aquest llibret us en donem algunes receptes, senzilles de fer a casa; n’hi ha de clàssiques i d’altres més modernes.”

Francesc Martínez va estudiar al Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia (CETT) de la Universitat de Barcelona. Més tard, d’entre molts restaurants, va treballar al Jean Luc Figueras, on va exercir de cap de cuina. El 1989 va obrir el seu propi restaurant, anomenat La Gavarra. Passats cinc anys, va traslladar el seu negoci a Canet de Mar, el 6Q Restaurant. El 2017 es va tornar a traslladar, ara a la riera principal de Canet, en un edifici construït per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner entre 1889 i 1892, conegut com la Casa Roure, on segueix amb l’activitat conservant el nom de 6Q Restaurant.

ISBN: 978-84-949568-7-4
15 x 20 cm 20 pàgs. Relligat amb grapes

 

<< retorn