Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Els cigrons

6,95 € 

Els cigrons
“Les receptes de cigrons encara ocupen un lloc destacat a les cuines tradicionals de molts països. El receptari és esplèndid i les receptes d’arreu, molt gustoses. A l’Índia és on tenen més varietats de cigrons; el plat chana dal es fa amb un cigró groc partit, remullat i cuinat amb espècies. A les receptes hi trobareu un curri de cigrons. A Grècia, Turquia i el Pròxim Orient, un dels plats més emblemàtics és l’hummus. També us en donem una recepta. Els falàfels, les croquetes de cigrons, es cuinen a la Mediterrània oriental i fins al nord de l’Índia. A tot el nord d’Àfrica els trobem barrejats amb verdures i d’altres ingredients en els tagins, les cassoles típiques de la cuina magribina: és el cuscús amb verdures, cigrons i pollastre. La sopa harira, la sopa de cigrons més famosa de la cuina del Magrib, és tradicional menjar-la en el període del ramadà, al primer àpat del vespre per trencar el dejuni del dia.”

La cuina i l’alimentació formen part de la vida de Núria Bàguena, que des de fa 35 anys es dedica al patrimoni culinari i a estudiar la cuina transversalment a través dels segles i les cultures. Veure què tenim en comú amb altres pobles i què ens diferencia és apassionant i ens defineix. De formació humanista, imparteix cursos i conferències, escriu llibres i articles i és assessora de Patrimoni Culinari.

ISBN: 978-84-949568-6-7
15 x 20 cm 20 pàgs. Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn