Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Els macarrons

6,95 € 

Els macarrons
“Quan els italians us parlin dels maccaroni, no sigueu reduccionistes. Per a ells, aquesta paraula designa qualsevol tipus de pasta. Els catalans, en canvi, quan parlem de macarrons ens referim, invariablement, als canonets foradats que menjàvem amb delit de menuts. Un menú infantil sense macarrons no és un menú infantil! I, paradoxalment, la dimensió entranyable d’aquest plat és, a la vegada, la raó del cert desprestigi que pateix.”

Josep Sucarrats és periodista gastronòmic. Des de l’any 2006, dirigeix la revista Cuina, una activitat que comparteix amb la participació en espais culinaris de diversos mitjans de comunicació. Actualment col·labora a Catalunya Ràdio, Betevé, La Xarxa i el web Gastronomistas.com. També ho ha fet a altres mitjans com ara TV3, RAC1, iCatFM o COM Ràdio. Escriu a Time Out Barcelona, Descobrir, Sàpiens i al diari Ara. Forma part del consell assessor de l’organització de Fòrum Gastrònomic, tant a Girona com a Barcelona. Ha publicat els llibres Històries de la Barcelona gormanda (amb Sergi Martín, 2014) i Teoria i pràctica del vermut (amb Sergi Martín i Miquel Àngel Vaquer, 2015).

ISBN: 978-84-948431-6-7
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

<< retorn