Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El safrà

6,95 € 

El safrà
"Violeta, vermell i groc. De sabor agredolç, metàl·lic, amb tocs amargants. Fragant, aromàtic. A grans trets, així és, organolèpticament, el safrà, el rei de les espècies. Sabies que a l’Edat Mitjana el seu regnat va ser famós a casa nostra? Al Llibre d’aparellar de menjar, al Llibre de Sent Soví i al Llibre del Coch, els tres receptaris de cuina medieval catalana més destacats que em consten, ja apareix en un gran nombre de receptes. I és que, en aquells temps, Catalunya va arribar a ser el primer productor de safrà de tot Europa. Tot va canviar a començaments del segle XX quan, en no poder competir amb altres mercats, el seu conreu comercial va desaparèixer."

Carme Gasull, llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), es va iniciar com a periodista a la ràdio i, amb el gastrònom Jordi Estadella, en les coses del menjar i del beure. Avui modera ponències i demostracions culinàries en fires i congressos, col·labora en el programa Àrtic de Betevé i comparteix experiències al seu blog particular, Entaulats, i al col·lectiu Gastronomistas. El 2016 va comissariar Catalunya Regió Europea de la Gastronomia, un projecte emparat per la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu de sumar i visibilitzar els esforços de les entitats, agents i persones del país que treballen per promoure el sector agroalimentari i gastronòmic català. És autora de llibre Catalunya al paladar.

ISBN: 978-84-948431-5-0
28 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

<< retorn