Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El formatge d

6,95 € 

El formatge d'ovella
“A Catalunya hi ha actualment un ampli ventall de formatges, però no sempre ha estat així. La Catalunya Vella ha tirat molt més pels embotits i productes com el brossat o recuit d’olleta gairebé han estat a punt de desaparèixer. Però també és cert que, des de fa un parell o tres de dècades, el panorama formatger a casa nostra s’ha posat les piles i avui dia gaudeix d’una salut de ferro. Pastors i artesans entregats les vint-i-quatre hores del dia a la seva feina treballen per recuperar races, com l’ovella ripollesa, i ofereixen  productes nous, com la infinitat de formatges que podeu trobar en restaurants compromesos, botigues especialitzades o a les mateixes formatgeries.”

Pep Nogué és cuiner, professor de cuina i divulgador gastroalimentari. Entra a formar part de la cuina del Celler de Can Roca i hi passa tretze anys. L'any 2004, buscant nous reptes, deixa la cuina del Celler per emprendre el seu camí cap a la formació culinària en diferents escoles a Girona i Barcelona. Consultor d'empreses agroalimentàries i de restauració, també dedica el seu temps a escriure llibres i a la comunicació en ràdio i televisió.

ISBN: 978-84-948431-4-3
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

<< retorn