Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La galera

6,95 € 

La galera
“La feina d’alguns restauradors i la col·laboració fina i urbana d’unes bones tisores que suprimissin les defenses espinoses i convertissin la fera perillosa en un crustaci mansuet han contribuït força a la seva popularització i ara són molts els pobles i ciutats, sobretot de les comarques de Tarragona, que celebren jornades dedicades a la galera i que exploren cada any noves possibilitats de preparació i de presentació.
I, així, aquest animaló que antigament era patrimoni únic dels pescadors que no el podien vendre i d’un reduït grup de coneixedors fidels, s’ha popularitzat en quatre dies, saltant amb força als mercats i a les taules de molts restauradors. Això vol dir que ja costa trobar-ne a preus assequibles i que ha entrat a molts llocs on no fa pas gaire era un autèntic desconegut.”

Jordi Cervera és periodista i responsable d’El Blog de Jordi Cervera —premi Vila de Martorell al millor blog en català, premi Blocs Catalunya al millor blog de cultura i premi Vila de Lloret al millor blog sobre literatura. Acaba de publicar el primer llibre de poemes que s’ha escrit al voltant del restaurant El Bulli, amb pròleg de Ferran Adrià, i la distòpia futurista L’enigma Perucho, un homenatge a l’escriptor i bibliòfil barceloní i al poder dels llibres.

ISBN: 978-84-948431-3-6
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

<< retorn